Cloud


Back-up & Disaster Recovery

Acronis
Acronis Backup Cloud is een complete oplossing waarin lokale back-up en cloud back-up worden gebundeld. Zo kunt u zowel fysieke servers, virtuele servers en werkstations backuppen met één oplossing. De cloudoplossing van Acronis werkt samen met Windows, Linux en Mac OS, Windows Server, VMware, Hyper-V, XenServer, Linux Red Hat, CentOS en meer.
IASO
IASO, onderdeel van GFI Software, is één van de leidende merken op het gebied van cloud back-up software en cloud storage voor managed service providers (MSP’s), grote organisaties, telecommunicatie- en hosting providers. IASO’s cloud back-up is ultrasnel, betrouwbaar en één van de meest geavanceerde en veiligste technologieën die in de markt beschikbaar zijn. Zo slaat u de bedrijfskritische informatie veilig op en kunt u deze snel en eenvoudig terughalen bij calamiteiten.
Veeam Cloud Connect
Als Veeam Cloud Provider partner bieden wij via onze Cloud distributeur Veeam Cloud Connect, een tool voor offsite back-ups in de cloud. Het biedt een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om back-ups naar een offsite back-up repository te verplaatsen. Hierdoor zijn investeringen in een eigen offsite infrastructuur niet nodig.

Desktop Online

Citrix XenApp
Met Ctirix XenApp creëeren we online werkplekken (as a Service) , zodat u overal en met verschillende apparaten kunnen werken. Citrix XenApp is voorzien van de vertrouwde Windows interface. Door het gebruik van auto-tiered storage met SSD schijven, ervaart u een optimale performance op uw werkplekken.
Workspace 365
Workspace 365 is een complete online werkplek die Office 365 versterkt en vereenvoudigt. Hierdoor ontstaat een volledige browser-based desktop ervaring die werkt met elk device. Naast de vereenvoudiging van Office 365, is het binnen Workspace 365 mogelijk om andere applicaties, web-based, server-based en lokaal, direct te starten.

Exchange Online

Exchange Online
De meest bekende en gebruikte e-mailserver is Microsoft Exchange. wij bieden nu ook de mogelijkheid om exchange online af te sluiten.

Filesharing

Nomadesk
Nomadesk biedt Filesharing & Synchronization software waarmee u uw bestanden overal kunt openen, delen, synchroniseren en beveiligen – online en offline. De oplossing werkt bijna hetzelfde als Dropbox, maar is speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld. Nomadesk creëert een virtuele harde schijf in de cloud en op de lokale harde schijft. Zo kunt u onbeperkt bestanden opslaan in de cloud en deze lokaal op al uw devices bekijken, bewerken en delen. Intern en extern.

 • Titel dia

  Office 365

  Knop
 • Azure

  Knop
 • Exchange

  Knop
 • Titel dia

  Knop
 • Titel dia

  Knop

Microsoft Cloud

Office 365, SharePoint, Exchange, Skype, OneDrive, Microsoft Intune, Azure, Project, Visio, Dynamics CRM allemaal te verkrijgen via Azato

Virtual Servers & Datacenter

Windows Azure Pack (WAP)
Windows Azure Pack is een flexibel cloud platform waarmee u betrouwbare IaaS en PaaS diensten kunt uitrollen, zoals virtuele servers, netwerken en hosted databases. Windows Azure Pack is gebaseerd op de geavanceerde technologie en beveiliging van Microsoft en wordt gehost in Amsterdam.
Virtual Private Server (VPS)
Een VPS werkt op basis van OS virtualisatie, waarbij een deel van het OS voor u is geïsoleerd. VPS wordt vaak ingezet als webserver op applicatieserver. Voor grotere omgevingen met terminal servers en databaseservers kiezen klanten doorgaans voor Windows Azure Pack.

Webhosting, Domeinregistratie & SSL Certificaten

Webhosting
Een website is de belangrijkste aanwezigheid op het internet; de website moet altijd vindbaar en bereikbaar zijn. Of u nu een kleine website of een veeleisende dynamische website heeft, bij ons vindt u het juiste pakket. We bieden Linux Next Generation Webhosting aan, waarin uitstekende performance, redundantie en een goede prijs gecombineerd worden.
Domeinregistratie
Een domeinnaam is de basis van de online aanwezigheid van ieder bedrijf. Via Azato kunt u eenvoudig domeinnamen registreren of van een andere provider verhuizen naar Azato. U kunt bij Azato terecht voor alle veelvoorkomende extensies.
SSL Store
Met de SSL certificaten van SSL Store kunt u onder andere websites, webservers en exchange servers van uw klanten beveiligen. Bij Azato kunt u terecht voor SSL certificaten van Symantec, GeoTrust, Thawte, RapidSSL en Comodo. Omdat onze distributeur Copaco Nederland de hoogste partnerstatus heeft bij SSL Store, kunnen we SSL certificaten leveren tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Share by: